OvalPoint

Tehdään yhdessä keräilystä helpompaa
  Login  
1/23/2018 3:47 PM

Lisäpalvelut
9/13/2011 9:25:0 admin

OvalPoint palveluun on tallennettu hintatietoja palvelussa kuvatuille kohteille. Nämä hinnat ovat nyt rekisteröityneen käyttäjän vapaasti nähtävissä pientä vuosimaksua vastaan.

Palveluun rekisteröityminen on ilmaista Suomen Filatelistiliiton jäsenille. Muiden käyttäjien rekisteröityminen 1.9.2011 alkaen edellyttää joko Filatelistiliiton jäsenyyttä, LAPEplus jäsenyyttä tai Lisäpalvelun vuosimaksun suorittamista alla olevan mukaisesti. Lisäpalvelun alennetulla vuosimaksulla Filatelistiliiton jäsenillä on mahdollista saada käyttöönsä hintatietojen näkyvyys.

Ovalpointin listaamat hinnat ovat pääosin huutokauppojen tuloshintoja, myymättömien kohteiden pohjahintoja ja joskus myös pelkkiä pohjahintatietoja, jos tuloshinnat eivät ole olleet käytettävissämme. Hintatiedot eivät sisällä huutokauppakohtaisesti vaihtelevaa huutorahaosuutta, joka normaalisti on 10-20 % ja sen vaikutus on käyttäjän hyvä ottaa aina lisäksi huomioon.

Vuosimaksun suuruus on 48 euroa, Filatelistiliiton jäsenille 22 euroa (sisältää arvonlisäveron 23 %). Vuosimaksu on aina kalenterivuosikohtainen ja sen suuruus päätetään aina hyvissä ajoin ennen vuodenvaihdetta. Vuosimaksun suorittaminen ei sido käyttäjää mitenkään tulevien vuosien osalta. Vuosimaksulla katetaan jatkossakin tehtävän hintatietojen keruu- ja tallennustyön kustannuksia.

Vuosimaksun maksaminen onnistuu helpoiten suorittamalla 48 / 22 euron summa Semantic Solutions Oy:n tilille SAMPO 800019-71153656 ja kirjaamalla maksun seliteosaan OvalPoint käyttäjätunnus ja sähköpostiosoite. Maksukuitti lähetetään sähköpostilla maksussa annettuun osoitteeseen.

Huomioi : Lisäpalveluihin oikeuttava OvalPoint palvelun erikoistunnus kuuluu myös osana Suomen Filateliapalvelu Oy:n markkinoimaan LAPEplus palveluun (89 euroa vuodessa), josta saat lisätietoja osoitteesta www.stamps.fi. LAPEplus asiakkaana tunnuksesi aktivoidaan automaattisesti, eikä erikoistunnuksen erillistä hankintaa tarvitse suorittaa tämän sivun ohjeiden mukaisesti.

Lisätietoja tästä lisäpalvelusta ja maksutavasta voi aina tiedustella sähköpostitse osoitteesta